Burberry Replica Handväska / Tote Utvärdering (Tips: Det är vackert!)

så jag har nästan nyligen köpt en burberry replika handväska eller bära som jag är i som med. Burberry är ett varumärke som jag personligen inte åtminstone inte kan validera att köpa en äkta handväska från. Särskilt efter att jag tittat på den här dokumentären på YouTube där det visade att Burberry väljer att flytta sin produktion från Storbritannien (där de härstammar från – de är ett brittiskt varumärke för dig som inte vet) till Sydasien. Som ett affärsbeslut gör det mycket mening som ägarna av verksamheten nu kan göra sina väskor för smuts överkomliga och njuta av maximala markeringar. Ändå för varumärkets arv såväl som i avancerad radar var det ett stort misstag. Varför skulle någon i sitt rätta sinne betala full kostnad för en burbergväska när du kan köpa en knockoff i exakt samma land, liksom mest sannolikt i exakt samma fabrik för ett mycket lägre pris? Minst företag som Louis Vuitton, Chanel etc. Montera sina plånböcker i Europa för att ge den den känslan av lux (även om många av deras delar kommer från Kina också!). Jag känner mig som när jag tittar på etiketten till en handväska såväl som det säger “gjorda i Kina” när jag betalar över tusen dollar för det, har jag blivit avstängd i en mening. Jag stöder personligen sant artisanal hantverk, särskilt när det gäller läder och plånböcker, för vilka jag är svag på knäna, men Burberry har definitivt tappat sfären när det gäller den hela avancerade faktorn som omger deras varumärke. Jag kan fortfarande inte komma över den del i videon där alla brittiska burberry hantverkare var oroliga över att vistas arbetslösa för resten av sina liv efter fabriken var på grund av nära.

Hur som helst, på grund av dessa skäl, såväl som mer jag personligen aldrig kommer att kunna validera att köpa en äkta Burberry handväska, eller något annat för den delen! Jag har personligen köpt en underbar bär med det berömda Haymarket-utskriften (för vilken Burberry verkligen förlorat ett varumärke passform för att någon kan utnyttja det rutiga utskriften de är kända för – en mer ogynnsam för sin avancerade bild) samt är extremt imponerad av Den replikväska jag har köpt! Väskan är mer än underbar och om du surfar på bilderna nedan kommer du definitivt att se varför. Bagens tygvikt är fin såväl som tunga som de autentiska bitarna (jag har verkligen 1 autentisk vintage burberry crossbody som var min mamma såväl som hon lämnade det till mig, så jag jämförde de två vikten). Att slutföra är också äkta läder som indikerar att väskan är verkligen en räknare av hög kvalitet eller superfake design i motsats till den lägre höga kvaliteten på fakes som utnyttjar plast för att yta av trimmningarna för att minska kostnaderna. Ta en titt så bra som låt mig förstå vad du tror på kommentarerna nedan!

Om du upptäckte den här publiceringen praktisk eller fascinerande, gärna prenumerera på handväskan drottning bloggen genom att maila mig på thepurequeen@hotmail.com! Du kan också komma i kontakt med mig med en utvärdering för att publicera på bloggen för någon typ av webbplats (replika eller autentisk)!

Följ mig på Bloglovin ‘genom att klicka här!

Hur användbart var det här inlägget? ExcellentGooDaveragePoorawful

Betygsätt den här artikeln (15 röster)

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Du kan också njuta av:

Louis Vuitton Trocadero Purse i Empreinte Replica …

Louis Vuitton Néonoé Replica Bag Review

Stella McCartney Falabella Mini bär utvärdering (replika …

Den traditionella Louis Vuitton Purse rekommendation guide!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post