Jane Birkin vill ha sitt namn av Hermès krokodilväskor över grymma bekymmer

Hermès ‘Marquee Purse Style har blivit uppkallad efter fransk skådespelerska Jane Birkin med tanke på att dess utveckling 1984, men i den här veckan, men Birkin vill ha det till modifiering för Minst några av de berömda Birkin-väskorna. Skådespelerskan är missnöjd med Hermès slaktmetoder för krokodiler efter att ha informerats av PETA, enligt Agence France-Presse.

Detaljer är skena på exakt hur Birkin samt den allmänt kända djurrättsorganisationen samlades, men AFP rapporterar att PETAs undersökning av gårdar som höjer såväl som slaktkrokodiler för Hermès väskor, varierade från Texas till Zimbabwe. Det resulterande bilderna, som släpptes i juni, visade att krokodiler var dismembered medan de fortfarande var i livet såväl som att flytta.

Efter att ha kollat ​​ut, frågade Birkin varumärket varumärket att hedra hennes önskningar att avstå från den krokodilversionen av väskan för tillfället och frigöra ett uttalande som sagt, “ha blivit informerad om de grymma metoderna som är reserverade för krokodiler under deras slakt För att få Hermès plånböcker ta med mitt namn … Jag har bett Hermès att defabla Birkin Croco upp tills mycket bättre metoder enligt världsomspännande normer kan sättas på plats. ”

Hermès svarade på Birkins bekymmer på onsdag, enligt kvinnors slitage dagligen, med angivande i ett uttalande, har Jane Birkin uttryckt sina bekymmer relaterade till metoder för slaktkrokodiler. Hennes kommentarer är inte i någon typ av metod påverkar vänskapen såväl som förtroende som vi har delat för många år. Hermès aspekter samt delar hennes känslor och var också chockad av bilderna som nyligen sänds. En undersökning pågår på Texas Farm som var inblandad i videon. Alla typer av brott mot politiken kommer att åtgärdas såväl som sanktionerade. Hermès anger att denna gård inte hör till dem såväl som att de krokodilskinn som levereras inte för tillverkningen av Birkin Bags. ”

Även om Hermès inte tar stegen för att utvärdera sina processer som Birkin begär, men sannolikt inte kan tvinga verksamheten att sluta använda sitt namn i samband med påsarna. Enligt New York Times, Hermès varumärkes “Birkin” 1997.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post