En titt på den nya givenchy kenny väskan

när Matthew Williams gjorde sin bana debut för Givenchy, var det exceptionellt uppenbart att det fanns en helt ny givenchy i stan. UNAFRAID AV INNOVATION, Williams var inte rädd för att driva kuvertet eller ge uppmärksamhet från industrins insiders och givna fans lika. Han debuterade en samling påsar som var väldigt annorlunda än vad som hade kommit förut. Williams ‘Givenchy utstrålar kraft, edginess, och det ber ser och ses. Givenchy under Matthew Williams ‘regerar omfamnar förändringen samtidigt som det är sant för Givenchys Core DNA.

Den nya givenchy

För våren 2022 introducerar designern en helt ny väska, återigen skapad för WOW. Kenny packar en stans i både uttalande och stil, skapad för att fungera som en sann dag-till kvällspåse och skapas av Williams med en särskild anpassningsförmåga i åtanke. Kennys starka varumärke DNA lyser tack vare den kreativa regissörens vision och signaturflair för hårdvara, vilket har varit ett fokus med tanke på att Williams-tjänstgöringen började.

Tillverkad i smidig, mjukt kalvläder, som är uppenbart även från foton, har Kenny en invecklad, rundad form med särskiljande handdrapnade veck. Den speciella konstruktionen av Kenny gör att väskan sticker ut, liksom kedjeman, som är interspersed med Givenchys G-Cube-detaljering. Dess graciösa, feminina allure är ihop med Givenchys nyaste ikon, den edgy dubbla g hänglåset. Luxe, men ändå funktionella detaljer inkluderar en intern magnetisk stängning som fästs säkert och ett lammskinnskinn. Kenny väskan är den bästa dagens carryt, melding high-fashion element med tips av casual streetwear.

Vad tycker du om den nya Kenny väskan?

Upptäck Kenny väskan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post