Carine Roitfeld (av misstag) följde Purseblog på Twitter

I cirka tre minuter i mitt liv var jag under uppfattningen att Carine Roitfeld, chefredaktör för French Vogue, gillade Purseblog. Det slutade med att vara kortlivad, för efter att Carine Roitfeld följde oss på Twitter, hon följde snabbt. Det var uppenbart att det var en följd av missöde. Den musklickade-on-the-wrong-knappen typ av följ.

Du förstår, att ha en designer, redaktör eller avgörande person följer dig på Twitter indikerar att de tycker om vad du såväl som dina tweets har att erbjuda (det vill säga om de följer någon person som följer dem, som jag aldrig är förstå). För en kort sekund tänkte jag, “Wow, Carine Roitfeld gillar oss!” Det var mycket spänning. Carine uppfyller bara en välja handfull människor, såväl som på något sätt, genom att vi klickar på oavsiktlig mus, slutade vi vara en av dem. Jag tar en oavsiktlig följd från en av de mest framstående kvinnorna på modemarknaden någon typ av dag.

Vlad vill att jag ska tillägga att hennes inneboende grad av awesomeness förbättras för att namnge sitt barn Vladimir som är en fotograf. Vladimir vill att den andra Vladimir ska vara hans nya finaste vän.

Så säg tack till dig Carine för att du har gjort min dag genom att följa oss, även om bara i några sekunder. Du är en ikon och formad metoden som världen ser på mode. Följ Carine på Twitter såväl som när du är på det följer oss också på Twitter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post