Bebe jobba till helgväska

en helg get-a-way verkar ganska bra idealiskt om nu. Vem behöver en? För en väska som kan utnyttjas under veckan så dubbel över för en weekend carryall, inte bortse från att tro på bebe. Jag förstår för min helgväska eller flygplan som jag inte vill spendera en orimlig summa pengar eftersom det alltid blir grovt ganska snyggt. Bebe-arbetet till helgväska är en elegant carry i ett logotyp präglat läder. Formen lockas såväl som de två främre fickorna med spänne som beskriver ytterligare utrymme samt få tillgång till för mindre varor. Väskan är inget extra, men jag skulle känna mig bekväm att kasta den här väskan för att få lite bra utnyttja för min välbehövliga helgferie eller på flygplanet. Få det med Bebe för $ 298.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post