Detta louboutin grepp ser lite ut som en Pomeranian

Christian Louboutin Anastasia Clutch, $ 2345 genom Neiman Marcus

Om du är en rutinmässig purseblogläsare, vet du hur jag känner för pälsväskor, även om jag har mjukat tillräckligt den här säsongen för att tillåta päls accenter utan lika mycket grepp. Och då ser jag något som Christian Louboutin Anastasia grepp och jag tänker på varför pälsväskor är en dålig idé igen.

Endast ett berörda ord när jag såg den här väskan: Pomeranian. Eftersom väskan är konstruerad av rävpäls, har den redan utseendet och färgen på en hund till den, och kopparskuggan och längden matchar nästan exakt de små hundarna som vårdas av människor som vill bära sina djur i sina handväskor. Tyvärr verkar detta grepp som om du försöker bära ditt husdjur som handväskan. Jag väntar bara på det för att sticka sin bit huvud under pälsen och börja tigga om en SNAUSAGE.

Mitt grepp med päls, annat än de välkända ärliga problemen kring dess användning, har alltid varit att det i allmänhet är lika långt och rikt att arbeta i den strukturerade, praktiska världen av handväskor. Och detta grepp bevisar just det – trots att det verkligen har en ram där någonstans, verkar väskan som ingenting annat än en gigantisk furboll som du måste bära med sig för hand hela natten. Och faktiskt, det är exakt vad det är, för att inte nämna att det troligtvis verkar som ditt husdjurs länge förlorade kusin. Köp med Neiman Marcus för $ 2345.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post