Etro Crocodile Hold

Jag har en känsla av att jag kan kallas galen på några ögonblick. Kanske är jag. Kanske finns det fortfarande vatten i mina öron från att växa upp på stranden, men jag lustar snarare den galna kopplingen. Ingenting om detta grepp är passivt. Varje typ av kvinna som sportar detta försöker uppenbart hitta uppmärksamhet. Tja, av någon anledning känner jag mig som en av dessa damer. Etro -krokodilhållet tar en promenad på den vilda sidan, samt gör ett gropstopp inuti regnbågen. Efter att ha blötläggit regnbågen har detta grepp kommit ut med rött, gult, grönt, lila, svart och brun krokodil i ett komplext virvelmönster. Jag antagande längst ner i regnbågen var en krok snarare än ett pot-o-guld?! En ganska respektabel storlek (6 2/5 ″ H x 12 2/5 ″ W x 4/5 ″ D), detta håll visar glänsande silvermetallhårdvara samt en främre klaff med en stängning av lås. Hållet innehåller också en avtagbar bärrem som har kedjesätt och bara ser överväldigande underbart för mig. Resan med regnbågen såväl som Croc var inte billig-om du är galen som jag såväl som den här kopplingen, kommer du att betala pott-av-guldpriset: 1170 $ med Neiman Marcus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post