På Ferragamo handlar det om eleganta, strukturerade silhuetter för hösten 2020

Ferragamo är en av de mest konsekventa lyxmärkena på marknaden, och förblir tro mot både deras varumärkes -DNA och deras berömda hantverkssäsong efter säsong. Den kreativa direktören Paul Andrew har gjort ett fantastiskt jobb med att gifta sig med sin vision med Ferragamo -namnet eftersom han utsågs till kvinnors kreativa chef i slutet av 2017. Hans senaste tillbehör för varumärket är klassiskt tidlösa men moderna och fräscha samtidigt.

Hösten/vintern 2020-kollektionen utforskar den ständigt föränderliga naturen av den moderna kvinnliga identiteten. År 2020 är en kvinna ingen ensam definierad av föråldrade normaliteter, snarare är hon självdefinierande och fri. Denna samling undersöker något nyåldertänkande av kvinnlighet som ett flytande utrymme som gör att kvinnor kan vara experimentella och lekfulla.

När det berörde påsarna utvidgade Andrew på den nu klassiska studioväskan med nya iterationer av den slouchy silhuetten som tygbroderier samt en nyhetsläderversion med utsökta handvävda detaljer och distinkta metallbultar. Trifolio-väskan, som är en ny Triple-Pocket Expanderbar väska för våren 2020, fick också en säsongsmässig makeover.

Två nya silhuetter från varumärket debuterade också för hösten 2020, och båda återspeglar Ferragamos rika historia, förankrade i hantverksarv. Den första är en dagväska som har rena linjer och en vacker men ändå minimal form. Sett i vegetabiliska garvade nappa längs den andra formen, möter en hinkpåse klaffpåse silhuett, båda dessa nya former är underskattade och snygga medan de förblir samtida och relevanta. Visa samlingen nedan.

[Foton genom Vogue Runway]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post