Ready Your Credit History Cards: Mansur Gavriel återställer sin webbplats någon gång idag

Jag har arbetat på Purseblog sedan 2009, liksom jag har aldrig haft så många som frågar mig exakt hur man får tag på någonting som Vanligtvis när de frågar mig exakt hur man får en Mansur Gavriel -väska. Idag är jag här med ett svar: Öppna Mansurgavriel.com på en flik på jobbet samt uppdatera den regelbundet. Så småningom kommer din uthållighet att belönas med en återlagring av varumärkets ständigt utsålda väskor.

MG -teamet räckte till oss igår för att låta oss förstå att detta skulle hända, liksom även om de inte förstår exakt vilken tid de kommer att ha vad som helst såväl som att springa ännu, kommer det att vara idag. Om du inte har hanterat för att få ett område på en väntelista eller inte vill vänta sex månader för att få en väska du redan har betalat för, kan det vara lösningen på dina problem.

Väskorna som finns på webbplatsen kommer att vara varumärkets vår 2015-kollektion, inklusive det helt nya “Tumble” -läderet, som är mjukt såväl som Pebbled. Det är mindre troligt att det visar repor än dess släta motsvarigheter, vilket kommer att underlätta vissa shoppares rädsla för slitage och tår. Samlingen innehåller också nya färger på varumärkets duk-och-läderväskor såväl som Mini Mini-hinken, bilden ovan, som är den tredje posten till det framstående hushållet med containerpåsar. (Det är, du gissade det, en grad mindre än den nuvarande mini -hinken.)

Om vi ​​upptäcker vilken tid återfästen kommer att lanseras, kommer vi att meddela dig. Under tiden, håll den webbläsarfliken öppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post