Purseonals: Rebecca Minkoff Nikki Hobo

för att se till att var och en av mina purseonals artiklar är så exakta som möjligt, har jag tagit väskan jag ska utvärdera i minst fem dagar direkt innan jag sätter mig ner för att dela min tankar med dig. Denna metod jag använder påsen som används som en del av mitt dagliga liv, från korta uppgifter till långa dagar ut såväl som om.

Under utvärdering är nu min Rebecca Minkoff Nikki Hobo, en väska som jag har velat med tanke på att Rebecca först släppte det, men på något sätt äger jag bara en nikki själv. Jag har den här väskan ca 7 månader tillbaka såväl som har utnyttjat det såväl som på ganska lite.

Här är precis hur min Rebecca Minkoff Nikki poäng i våra Purseblog Purseonals betyg:

Estetik
En Hobo är en form som massor av Covet, liksom Rebecca Minkoff hade en enkel tid att producera en traditionell Hobo-stil. Nikki fyller varje estetisk önskan jag har när det gäller en stor hobo – formen är slouchy men inte helt limp, liksom sidorna har lite extra hårdvara för att ge en speciell touch.

När du lägger Nikki ner platt, är toppen av påsen nästan att röra topphandtaget. På en glimt verkar det som om det inte finns någon metod den här väskan kommer i form över din bär såväl som den bekväma, men väskans kropp slår dig om en 9 “bärfall. Detta är tillräckligt när jag har en tunnare tee shirt på, men påsen glider alltid ner min bär när jag använder en tröja eller jacka. En mer tum för minskningen skulle vara bra, två skulle vara idealiska.

Om det verkar som om jag inte säger mycket om estetiken är det sedan jag inte är. Majoriteten av Hobos är både grundläggande och förväntat, vilket varken är en stor eller dålig sak – det är bara en hobo sak. Förutom den här förväntade formen såväl som utseende är vad Rebecca levererar med sin Nikki väska.

Användbarhet + Prestanda

Rebecca Minkoff är förstådd för sin hårdvara detaljering, liksom medan Nikki jag äger inte har massor av extra detaljer, lägger hårdvaran fortfarande lite vikt i väskan. Om jag tar med den här väskan i timmar, börjar jag byta den från att bära för att dela upp vikten sedan med påsen fylld upp den gräver i min bär såväl som känns tung efter ett tag.

När jag diskuterade i estetik fungerar hanteringsminskningen så länge jag inte använder något lika tjockt och sitter bra på min axel. Väskan kramar tätt till min kropp som alltid gör det mycket säkrare. Top stängs med en magnetisk snäpplåsning, vilket lämnar två ändar av påsen lättillgänglig för oönskade händer – men det skulle bara uppstå om du var med påsen i kärnan på din arm eller hand. När den används på min axel, känns väskan riskfri såväl som snygg. Jag förstår en dragkedja på att det skulle vara irriterande att öppna såväl som stängt, men med tanke på att jag är på väg så mycket – jag gillar det av säkerhetsskäl.

Insidan av Nikki har en rymlig zipficka på ena sidan samt tre öppna fickor på andra sidan. Liksom massor av påsar, när du når ner i det stora öppna facket, är det svårt att hitta vissa produkter – men det är så med alla väskor. För att nå i påsen som du behöver för att skjuta ner din axel, men jag upptäcker de inre fickorna som är användbara för att separera objekt.

Kvalitet + byggnad
Jag har kollat ​​ut utvärderingar av personer i RM-forum som har haft problem med sina RM-väskor. Men för den tid jag har haft den här väskan har jag inte upplevt någon typ av högkvalitativa problem. Det tjocka läderet har en mindre blank yta såväl som även om jag faktiskt kliar min spik över påsen, lämnar det inte ett märke. Jag har inte använt påsen tillräckligt länge för att se exakt hur år av att använda påverkar det, hörnen är i fantastisk form ideal nu såväl som hårdvaran har hållit upp. Läder på min Nikki är tjockt såväl som smooshy, inte så mjuk som jag i allmänhet gillar dock, men inte styvt heller.

Det enda problemet jag har handlar om högkvalitativ såväl som konsistens av läder som används på motsatta paneler. För att lägga till ett stilelement, det finns en dubbel söm i fronten och baksidan av väskan. Vid bättre inspektion utnyttjas olika paneler av läder här som uppfyller i mitten. Jag är en stickler för läder som matchar helt och hållet, medan inte så dålig som jag sett på andra väskor, det finns mindre läderavvikelser.

Insidan är fodrad i en bomullsduk mörkbrun / svart kyss utskriftsfoder. Alla fickor är enkla att komma åt, liksom de öppna fickorna i form en telefon perfekt. Rebecca Minkoff Väskor Se alltid till att inuti prestanda är en högsta prioritet, liksom det är uppenbart med Nikki.

Värde
För ett rymligt, all-läder, stor Hobo (18 “x 4” x 14.5 “) från en modern designer, är kostnaden extremt rimlig. Rebecca Minkoff Styles har samlat massor av intresse från shoppare, stjärnor och fashionistas lika, liksom jämfört med andra Hobos Denna storlek under $ 500 är lägresida. Liksom massor av moderna designers är påsen inte gjord i USA. Nikki kostar $ 495 med hjälp av Rebecca Minkoff samt ShopBop.

“Den” aspekten
När det gäller en snygg hobo, levererar Rebecca Minkoff med sin Nikki. En grundläggande hobo har en svår tid som slutar vara en riktigt snygg och eftertraktad väska, men det är en mycket avgörande form i handväska. Om du någonsin får mig ranking en hobo med en högklassig hög “den” aspekt – det blir otroligt speciellt. Denna hobo är meningen med “lätt chic”.

Total

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post