Kolla in påsarna stjärnorna var att ta med i Coachella

om du är något som jag, skyddet av hippie-dippy nonsens förstod som Coachella-musikfirandet inte är intresserad av dig minst. Vad är det med intresse mig (och kanske några av er), dock är stjärnor som är galen medan de är underbara handväskor, liksom Coachella hade mer än vad du kanske förväntar dig. Ja, stjärnor ger löjligt kostsamma väskor för att svettas, dansa och få all brutto såväl som smutsigt i det stiflande heta ökenklimatet på Coachella. Varför skulle vi förvänta oss något annat?

Naturligtvis är stjärnaktivitet på festen huvudsakligen begränsad till VIP-områden samt Palm Springs High-end hotell (om du inte är super dedikerad till hela Coachella blomma-barnet som Vanessa Hudgens eller Kate Bosworth), men i mitt sinne , Jag förväntade mig fortfarande att alla celebs har sina stylister telefonsamtal i några ganska billiga, fransäckade väskor för tillfället. Istället upptäckte vi Chanel, Celine, Valentino samt Roger Vivier på displayen. Kontrollera vår fullständiga rundown nedan.

Varför var Kyle Richards of Genuine hemmafruar av Beverly Hills på Coachella? Ingen vet, men jag förstår att hon var med Chanel Mini Flap på den här specifika kvällen. Se mer av Kyle’s Collection, tillsammans med sina gjutna kompisar, i “de många väskorna i den äkta hemmafruarna i Beverly Hills.”

Francesca Eastwood, Child of Clint samt Notorious Birkin-Burner, är en indikation på den typiska Coachella-look-cutoffs, en floaty topp samt en ganska bra prisvärda Alexander Wang Marion Crossbody. Köp för $ 650 via ShopBop.

Vanessa Hudgens, naturligtvis, är nästan en coachella maskot. Hennes studded ryggsäck, som vi inte har identifierat, är exakt vad du förväntar dig en kvinna för att få till en musikfestival. Kontrollera resten av Vanessas samling i “de många väskor av Vanessa Hudgens.”

Reality Star Audrina Patridge var fast på den avancerade bandwagonen med sin Chanel traditionell klaffväska.

Kate Bosworth, som Vanessa Hudgens, valde en icke-descript, festival-lämpligt val som inte var uppenbart dyrt.

När Nicky Hiltons otroliga väska skulle indikera, gick hon med ett antal avancerade Coachella-alternativ. Den allra första var Valentino Rockstud Nude bära med en monogrammed påse tucked inuti. Shop Valentino via Neiman Marcus.

Kelly Rowland är ett bra exempel på exakt hur löjligt coachella “mode” kan vara – är det ett python fanny pack?

Kändisavspring dras till Coachella som Swallows till Capistrano – Vittne Rumer Willis, stolt över sin givenchy Mini Pandora väska. Plocka upp en av dina egna för $ 1.050 via Bergdorf Goodman.

Av alla väskor på Coachella var jag mest förvånad över att se denna Roger Vivier Prismark Axelväska, fördes av Julianne Hough – vanligtvis ser du bara Vivier i mycket mer rarifierade tillfällen.

Nicky Hiltons andra väska av firandet var detta svarta celine nano bagage tote.

Lämna det till Diane Kruger på något sätt göra en Dolce & Gabbana Round Leopard Mini Bag på något sätt ser helt festival-lämplig. Inspektera mer av hennes samling i “De många påsarna i Diane Kruger” eller Shop Dolce & Gabbana via Nordstrom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post