Bottega Veneta broderad trim -tot

Så mycket som jag är ett stort fan av strukturen och känslan av Bottega -väskor, det finns bara något för västerländskt för min smak när det gäller den här. Bottega Veneta broderad trim -tote visar upp signaturen smidig vävt läder men accentueras ytterligare med broderad trimdetalj på toppen. Medan jag älskar detaljer, kan jag bara inte tycka gilla trimmen på den här väskan. Jag känner verkligen att jag skulle behöva gå ut till det vilda vilda västern för att sporta det. Hårdvaran är Silvertone som är en fin touch mot det subtila rosa läderet. På insidan hittar du mocka foder och en inre dragkedja och öppen ficka och avsluta påsen är dubbla axelremmar med en 6 ″ droppe. Slutligen storlekar denna västra väska upp på 7 ½ ”H x 17 ″ l x 3 ¼” w. Jag har ingen anledning att kategorisera den här väskan som en fugväska, men jag vill kategorisera den i institutionen för “inte min stil”. Förbeställ denna Bottega Veneta-handväska via Saks för $ 2350.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post