Valentino går främst från Rockstud -väskor för våren 2017

När du tror på varumärken som var på krav på en skakning hoppar Valentino inte till minnet. Det Rom-baserade stilhemmet är mitt i sin mycket givande såväl som en framträdande period någonsin, med sina besatta tillbehör samt diaphanous klänningar som utvecklar en solid estetisk grund för en bred fanbase. Fram till nyligen såg det inga indikationer på att förändras, men då tappade Dior Maria Grazia Chiuri, hälften av varumärkets huvudstilduo, liksom det fanns oväntat några bekymmer.

Varumärkets vårbanan 2017, Solo -debuten av Pierpaolo Piccioli, måste sätta alla typer av såväl som alla dessa problem att vila. Inte bara var samlingen sant för många av de traditioner han hade börjat med Chiuri under deras tandemledarskap på Valentino, men mycket av plaggen kändes mindre formella. Det fanns naturligtvis fortfarande klänningar, men det här var Valentino du kanske bär på dagen också.

Naturligtvis är vi mycket bekymrade över påsarna, liksom även om det fortfarande fanns tappar på banan, kändes väskorna enklare och mindre beroende av varumärkets tidigare smash -hits. Om Chiuri såväl som Pocciolis delning av metoder är det som levererar oss till Valentinos nästa ålder såväl som nästa ålder visas så här, hoppas jag att hon är mycket glad över Dior.

[Foton med hjälp av Vogue Runway]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post