J.Crew Lugano Leather Suitcase

Å ena sidan tror jag att Jcrew Lugano Leather -resväskan verkligen är vacker. Det ser riktigt bra ut, såväl som J. Crews webbplats säger att den produceras av någon storhandels italiensk tillverkare som heter Dell’ga. Jag är säker på att de är fantastiska, liksom jag är säker på att det här är en underbar resväska. Men det är i princip vitt! Jag förstår att färgen kallas “sten”, vilket antyder att det finns lite grå till den, dock fortfarande. nästan vit. Förutom att en anständig storlek resväska verkar som om det skulle vara den enskilt mest opraktiska saken i världen att tillverka i en sådan lätt färg.

Flygplatser är motbjudande (åtminstone för mig) i ganska mycket alla tänkbara metoder, liksom jag inte gillar att sätta min prisvärda duffelväska på det smutsiga transportbandet som ska kontrolleras, än mindre en nästan $ 2000 bit av nästan vitt handgjorda bagage. Det har också någon typ av bithjul på det, vilket innebär att du bär det själv, liksom det utvärderar nästan nio kilo när det är helt tomt. Priset, färgen såväl som bristen på prestanda leder mig till bara en sista tanke – dessa väskor produceras de som har andra som ser till att deras bagage dyker upp säkert på sin destination. Köp med J.Crew för $ 1800.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post