Kris Jenner har en garderob bara för sin Hermès -kollektion

Hela Kardashian -familjen älskar Hermès -väskor ungefär lika mycket som alla andra kändisar jag kan tänka på. Medan Kim älskar sina Birkins lika mycket som nästa Kardashian, Kris, bär familjens matriark ständigt Hermès -väskor; Nyligen gjorde vi matematiken för att se hur mycket Kris Jenners Hermès -kollektion är värd (ledtråd: över 500 000 dollar). Med det i åtanke är det passande att Kris var medlem i klanen för att ha en hel garderob byggd bara för sin Hermès -samling, och vi några av bilderna från hennes nya handväskhimmel.

Tidigare denna månad tog Kylie Jenner, drottning av Snapchat, till sitt konto för att dela en titt på Kris’s Kloset. (Jag kunde inte motstå.) Inuti den helt rena, eleganta vita garderoben var många av de väskor vi har sett Kris överföra under åren, utöver några aldrig tidigare sett bitar. Varje stor hylla har Hermès -väskor perfekt kopplade och placerade. Det finns gott om Birkins, tillsammans med andra eftertraktade väskor som Hermès Kelly och olika kopplingar från varumärket.

Kopplingspunkten för klädkammaren är neonskylt som läser “Behöver pengar för Birkin” från Los Angeles-konstnären Beau Dunn. Denna slogan är ett skämt bland handväskesälskare och har varit under en tid; “Behöver pengar för handväskor” (eller någon specifik väska) har upptäckts på profilsidor för våra PurseForum -medlemmar i flera år. Konstnären vet att detta tecken kan orsaka ganska reaktionen; Det är en del av hennes “nästa generations” -samling, som byter ut vardagliga överlevnadsartiklar som mat, vatten och skydd för glamorösa alternativ som Birkins, Botox och bröstimplantat.

Foton av garderoben visar Beau Dunn som poserar med sitt stycke. Det finns också Peeks Kylie Jenner -aktier på sin Snapchat, vilket hjälper till att sätta perspektiv på alla Kris’s Hermès -väskor på ett ställe. När det gäller väskorna är det omfattande. Det finns klassiska svarta Birkins tillsammans med massor av exotik. Jag hoppas bara att en dag Kris kommer att släppa oss in i hennes garderob för att ta foton – hon är en väska som vi, trots allt. Det är så över toppen, men vi visste redan hur mycket Kris Jenner älskar handväskor, så det är verkligen inte så förvånande.

[Bilder via Harper’s Bazaar, skjuten av Randy Tran]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post