Michele Genia Charlotte veckade läderhobo

Efter Kooba Slouchy Leather Hobo som jag täckte igår såväl som Eileen Fisher Big Leather Hobo i morse, antar jag att det är rättvist att säga att jag har hobos på min hjärna. Jag gillar en fantastisk stor väska. De är så roliga och kan lägga till en utmärkt accent till din outfit. Visst kan varje väska lägga till en accent till din outfit, hur stora väskor är verkligen min go-to under dagen.

Återigen, just här är ännu en utmärkt hobo, ger bara lite annat än vad du kan utnyttjas för med en hobo. Michele Genia Charlotte veckade läderhobo tar vad jag gillar med Hobos och sparkar upp ett hack. Denna väska finns i såväl blå som gul, men som en blå tjej var färgen det allra första som fick mitt öga. Även om det finns massor av blå väskor där ute, är denna skugga djup såväl som mörk men har lite av en ljus sida också. Allover -veck som beskriver ger strukturen till denna stora (17 ″ W x 14 ″ H x 4 ″ D samt 10 ″ droppe) samt något smooshy -väska. Öppna påsen såväl som du upptäcker kontrastsatinfoder. Men jag måste säga, spännet tar på remmen är en detalj du inte vanligtvis ser – så bra som jag gillar det. Köp med Bloomingdales för $ 495.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post