I situationen missade du det: de fem artiklarna Purseblog -besökare gillade mest i februari 2015

Vi känner oss exceptionellt lyckliga att ha så många besökare som minskar med webbplatsen regelbundet för att chatta med oss ​​om handväskor, men vi Inse att inte alla kan spendera så mycket tid purseblogging som vi gör. (Vi är ju anställda här.) För de av er som bara minskar när vi på ett tag börjar något nytt: I situationen missade du det, vilket är en slutet av månaden Fem artiklar som våra besökare upptäckte de mest användbara, praktiska eller fascinerande under de senaste fem veckorna. Det är som PB, i digestformat.

Läs publicera nu!
Uppmanad av en anekdot om Joni Mitchell, Warren Beatty samt en Chanel -väska, bad vi er människor att bidra med dina egna berättelser om att bli skamade för att få dig själv en bra väska, och, pojke, hade du dem. Nästan 150 kommentarer senare, dina berättelser om att skämmas, läggas ner eller antas dumt eftersom du undrar dig själv såväl som då kommer fortfarande. Om du inte fick en möjlighet att utvärdera i tidigare är det nu dags.

Läs publicera nu!

Online -köp är bra, men det säger inte alltid vad du kräver att förstå om en väska. I den allra första upplagan av vår nya serie levererar MEGS både en visuell såväl som en skriftlig rapport om vad som verkligen kan i form lätt inuti den framstående Céline -trioväskan.

Läs publicera nu!
Fashion Week har kommit så bra som borta, men Vlads fantastiska foton av de allra bästa väskorna som han såg utanför showen är fortfarande väl värda en titt.

Läs publicera nu!
Denna Moda Operandi -stamshow slutade just i morse, men publicera är fortfarande värt att titta om du kräver lite ögongodis i ditt liv. (Och inte vi alla?) I det kommer du att upptäcka massor av bilder av sällsynta, begränsade utgåvor såväl som svårt att hitta Chanel-väskor, massor av Brands legendariska banor.

Läs publicera nu!
Om du är på humör för lite Chanel -kul med en mycket mer funktionell sort, gå över till detta inlägg – vi, tillsammans med några praktiska kommentarer, har skopan på vad som händer med Chanels handväska, traditionella väskor och butiksskängningar .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post