Neiman Marcus håller en Foursquare Scavenger -sökning efter gratis Nancy Gonzalez -kopplingar!

Vad händer om jag sa till dig att på lördagen, allt du behöver göra är att dyka upp i en Neiman Marcus -butik med din smartphone för en möjlighet att gå ut med en gratis krokodilkoppling från Crocmaster själv, Nancy Gonzalez? Tro det eller inte, det är vad som kommer att hända på en nm nära dig i helgen, enligt Mashable.

Om du inte har ett Foursquare -konto kanske du vill få ett, eftersom det är exakt hur du går in i Neiman Marcus Nancy Gonzalez Scavenger -sökning på en av 15 Neiman Marcus platser i helgen. Vi har detaljerna, plus lite information om de andra 41 Nancy Gonzalez -kopplingarna som Neiman Marcus kommer att ge bort under evenemanget, efter hoppet!

Så här är affären: Neiman Marcus säger inte vilka 15 av dess 41 amerikanska platser kommer att ha de dolda kopplingarna; Du måste dyka upp och inspektera för att upptäcka om din butik är en av de lyckliga få. Om det är, kommer butikens Foursquare -sida att låta dig förstå om du är nära den dolda kopplingen och kommer att ge dig några tips om var du ska titta. Evenemanget kommer att köras mellan kl. Regional tid på lördagen, liksom den allra första personen som upptäcker kopplingen får behålla den!

Om du dyker upp så bra som din butik inte är en av dem med en dold koppling, oroa dig inte! Alla 41 butiker kommer också att ha ytterligare en Nancy Gonzalez -koppling för att ge bort, liksom du går in för att vinna att en person via Foursquare exakt samma dag. Plus, vem gillar inte en resa till Neiman Marcus på hösten lördag eftermiddag? Jag skulle dyka upp även om det inte fanns en gratis Nancy Gonzalez -koppling.

Du kan inspektera allt fintryck på evenemanget på Neiman Marcus officiella Facebook -sida, eller shoppa Nancy Gonzalez via NeimanMarcus.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

WAC-händelseWAC-händelse

Inbäddat i hjärtat av Chicago, var det vår första privata show på Downtown Women’s Athletic Club. Denna klubb skapades specifikt av damer, för damer och är en av de mest