Purseblog frågar: Är den här Dolce & Gabbana Bag -duon mycket?

Jag har trott på Dolce & Gabbana Miss Getaway Carry samt Clutch Set i några dagar, såväl som jag fortfarande inte är säker på vad jag ska göra av både PVC Tote-Canvas Clutch Duo som som dess tillhörande kostnadsmärke. 1 895 dollar för någon av dessa stycken på egen hand skulle vara rån på motorvägen, men tillsammans? Om du gillar båda kan jag kanske se det. Kanske. Om den summan pengar är fickmodifiering för dig.

Enligt min uppskattning är den tryckta kopplingen inuti bärningen den äkta dragningen, liksom i sig själv, Dolce & Gabbana skulle troligen betala norr om en storslagen, baserat på varumärkets prissättning för lika stora bitar i liknande material. Det betyder att PVC-bäret kommer ut till cirka $ 600- $ 800, vilket är löjligt, objektivt, men inte riktigt inom ramen för mode såväl som exakt hur icke-läder totes av denna storlek vanligtvis prissätts. Jag kanske ser en Dolce -missbrukare välja den här duon såväl som att känna att hon gjorde ett bra köp, men familjemedlem till vad mer kan ha för exakt samma belopp, jag skulle säga att du ska leta någon annanstans efter din nästa väska ( s). Vad tror du – finns det ett erbjudande här? Köp med Net-A-Porter för 1 895 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post