Clare Waight Kellers allra första stora väskestil för varumärket

när den innovativa regissören för ett stort, framgångsrikt väskemärke lämnar, är jag alltid nyfiken på att se exakt hur varumärkets väskor kommer att modifiera när den innovativa regissören för ett stort, framgångsrikt väskemärke lämnar. Deras efterträdare tar över estetisk hantering av huset. När den efterträdaren själv lämnar ett varumärke som har gjort exceptionellt starkt tillbehör fungerar under hennes vägledning, är jag dubbelt nyfiken. Sådan är situationen på Givenchy, där Riccardo Tisci-vars tjänstgöring inkluderade uber-framgångsrika väskor som Antigona, Nightingale såväl som Pandora-Left samt ersattes av Clare Waight Keller, sent i Chloé under Drew, Faye samt såväl som Hudson år. Nu har vi fått vår allra första solida titt på vad Waight Keller har i butik, med metod för den nya Givenchy GV3 -väskan.

GV3 representerar en avvikelse från Givenchys senaste handväska förflutna på ett par avgörande sätt. Mycket först och främst är väskans huvudtyp den av en klaffväska, som aldrig var Tiscis allra första impuls; Alla hans framstående väska introducerade var satchels, mycket första och främst. Att välja en klaffväska återspeglar exakt hur Chloés tillbehörsavdelning fungerade medan Waight Keller övervakade den, liksom den på samma sätt erkänner den subtila förändringen i konsumenternas preferenser som har tagit plats under de senaste fem åren. Ett stort uttalande Satchel kan ofta känna sig lite daterad, medan en petite, väl utformad bärväska känns mycket mer fördelaktig och modern.

Den andra metoden som denna väska känns unik från Tiscis arbete är den starka användningen av varumärkets långvariga logotyp, som han normalt undvikit på väskor. Att Waight Keller har återupplivat den för signaturhårdvara är min föredragna aspekt av GV3, liksom troligen ett smart varumärkessteg i en tid då iögonfallande logotyper har ett ögonblick i mode (och på Instagram -foton).

Utöver logotypen känner jag mig dock lite undervattad av själva stilen. Som ett stort fan av både Waight Kellers arbete på Chloé såväl som av det mörka, rasande stämningen som Tisci installerade som en avgörande funktion av Givenchys varumärke, förväntade jag mig något mycket mer intressant än GV3. Den enkla, styva väskan saknar den distinktivitet och karaktär jag vill ha från en enorm lansering; Jag har inte problem med det som en del av en större sortiment, vilket är vad GV3 så småningom kommer att bli, men hela verksamheten kan ha börjat på en starkare anmärkning.

Funktionsmässigt är Givenchy GV3 Flap Bag för närvarande tillgänglig i fyra storlekar: medium (11 ″ bred), liten (8,66 ″ bred), liten (5,9 ″ bred) samt nano (5,1 ″ bred), med den lilla versionen Att vara det enorma fokuset såväl som att komma i de mest erbjudna färgerna såväl som Nano på samma sätt fungerar som en bältespåse. Det finns också en grundläggande rambärare -version av designen, som, av skäl som jag inte snarare kan ta reda på, kostar mycket mer än alla större såväl som mycket mer detaljerade flikversioner av GV3. Flap-versionen har en välorganiserad interiör, med flera gussetfack såväl som fickor för att hålla alla dina saker på deras plats, såväl som den kan användas som en bärväska eller korsbodi.

När det gäller färger har GV3 debuterat i en regnbåge av fasta ämnen utöver många speciella säsongsversioner, utöver läder-suede-kombinationer. Kanske är min föredragna del att de svarta versionerna av väskan erbjuds med både guld och silverhårdvara, istället för bara det ena eller det andra.

Ta en titt på några av GV3 -val som för närvarande erbjuds nedan samt låt oss förstå exakt hur du känner för den här nya väskan i kommentarerna.

Givenchy GV3 Nano Bag
990 $ med Farfetch.com

Givenchy GV3 Nano Bag
990 $ med Farfetch.com

Givenchy GV3 Framse
2 450 dollar med hjälp av net-a-porter

Givenchy GV3 Medium väska
2 390 $ med net-a-porter

Givenchy GV3 Medium väska
2 390 $ med net-a-porter

Givenchy gv3 liten väska
1 790 $ med net-a-porter

Givenchy gv3 liten väska
1 790 $ med net-a-porter

Givenchy GV3 Little Bag
1 990 $ med net-a-porter

Givenchy GV3 Little Bag
1 990 $ med net-a-porter

Givenchy GV3 Little Bag
1 990 $ med net-a-porter

Givenchy GV3 Little Bag
1 990 $ med net-a-porter

Givenchy GV3 Little Bag
3 650 $ med Bergdorf Goodman

Givenchy GV3 medium Bag
$3,590 by means of Bergdorf Goodman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post