Badgley Mischka Platinum Label Aurelia Carry

Jag använde för att mycket mer eller mindre bortse från Badgley Mischka Platinum -etikett. Jag trodde inte att de var särskilt intressanta, eller att de gjorde väskor som skulle vara värda pengarna eller som skulle vara så attraktiva för våra läsare.

Och jag hade fel, liksom jag gillar att ha fel i dessa fall, eftersom det innebär att det finns mycket fler väskor för oss alla att lustas över. Såväl som idag, min som ger dig är Badgley Mischka Platinum -etiketten Aurelia Tote.

Väskan är lätt dock snygg, liksom skrik “bär mig varje dag!” Förutom att det inte finns något med det som skulle stoppa dig. Det är en bra chokladbrun (som naturligtvis inte är min föredragna – men vad som helst som flyter din båt, folk), handtagen är långa tillräckligt för att bära den bekvämt på din axel, liksom det verkar som om det skulle vara enormt för att Stoppa din halsduk i den på en vintersäsongdag.

Det är lite lätt för min personliga smak, men inte alla vill ta med något täckt topp-till-tå i dubbar eller ytterligare en trend. Förutom att inte alla har avancerad av att ta med dessa väskor-många kvinnor arbetar på konventionella kontor och vill fortfarande vara snygga utan att dra en oprofessionell mängd intresse för deras modeval. Förutom för kvinnor med enklare preferenser eller livsstilsbehov är något som detta perfekt. Köp med Saks för $ 475.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post