PurseForum Roundup – 19 juni

Vi är tillbaka igen idag med en helt ny PurseForum -runda upp för dig! Den här veckan har vi massor av enkla att bära neutrala som varje handväskebärare skulle älska. Om du är en ny läsare, hej! Vi är glada att du är här! Varje fredag ​​läser vi igenom forumet för att hålla er alla med på de nuvarande och största TPF -händelserna. Om du inte har gjort det ännu, är det dags att gå med i TPF så att du kan komma in på alla heta handväskeskvaller! Med det sagt kan vi se vad den här veckan hade för oss …

Idag börjar vi med någon vintage Chanel som publicerades i “Foton av dina Chanels i aktion …” Tråd av vår medlem Phishfan. Vi älskar ett bra Diana -skott, tack för att du delade!

Därefter har vi denna söta birkin som blötlägger solen som Lilmonkey delade på “Post Pics of Your B35s för att visa lite kärlek” -tråd.

Sunshine Mama publicerade denna charmiga LV -kombination i tråden “Pics of Your Louis Vuitton in Action”! Det här fotot fick mig absolut att sakna min gamla papillon.

Medlem Ludmilla fick mig att sakna det stora utomhus när hon delade detta foto av henne och hennes mocka lilla Marcie i “Din Chloe i aktion!” tråd.

Vilken stor passagerarmedlem Teagaggle har! Älskade att se alla solida väskor publicerade på “Vilken instruktörväska bär du idag?” tråd.

“Vem här älskar fortfarande Fendi spionväskor?” Tråden hyllar en av mina favoritklassiker och medlem Midnitelunas foto är bara ett bevis på att jag fortfarande är kär! Tack för att du delade ditt överklagande med oss!

Om du försöker hitta Hermes -kvalitet utan att komma från Hermes, ta en titt på vad våra medlemmar rekommenderar i “Vilket märke är jämförbart med Hermes -kvalitet?” tråd. Även om du försöker hitta ett gott skratt måste du absolut kolla in tråden “Väskor du inte får”, kanske en väska du äger kommer att vara där! Slutligen, om du bara letar efter en bra ole modeögongodis “Vilken handväska/handväska bär du idag?!” Tråd är ett bra ställe att titta på, särskilt för att det inte är begränsat till ett visst märke.

Det är allt för den här veckan, tack för att du läste, snälla håll dig säker och bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post