Får Gen Z -tränare tillbaka?

Jag har en bekännelse att göra. Som en (mycket) början av trettiotalet som bor i en enorm stad, kommer jag ofta inte att komma ihåg exakt hur gammal jag är. Förutom nej, tror jag inte att 30 eller högre är gammalt med någon typ av sätt, och jag tror inte heller att kvinnor (eller kille för den delen) bör känna kravet att uppfylla tidslinjer eller anpassa sig till samhällsstandarder.

Men när jag lämnar NYC för förorterna eller bläddrar med mitt Instagram -flöde, påminns jag om att jag är en helt vuxen (vid 5’9, jag hoppas säkert så ändå), helt arbetar vuxen. Ett spädbarnsuttalande här samt en interaktion där samt bröllop vid bröllop, oh my! Åh, liksom jag nästan misslyckades med att komma ihåg att nämna Instagram -publiceringen av Bit Woman jag använde för att babysit For’s Wonderful 16. Har jag inte bara förändrat dina blöjor som, igår?

Och ändå slår ingenting mig direkt in i ett fullständigt existensiellt dilemma där jag gråter mig att sova på natten och ifrågasätta om jag någonsin verkligen kommer att förstå min funktion i att vara på jorden snarare som Tiktok. Det mörka svarta hålet som är Tiktok är både intressant och verkligen skrämmande på exakt samma tid, liksom ingenting får mig att känna min ålder snarare som det. Visst, Tiktok är full av alla åldrar och publicerar allt från träning såväl som slumpmässiga dansrutiner till recept samt till och med presenterade evenemang. Men på något sätt verkar det som om min hemsida är full av unga tjugo-somethings, vanligtvis mode-y-kvinnor såväl som deras dag i livsvloggarna såväl som ootd-videor, liksom det är då jag känner mig väl … gammal.

Nyligen var jag 20 minuter in i en rullning när jag kom över en video av en kvinna som kronikerade vad hon hade köpt den månaden. Ett av hennes inköp gjorde min nyfikenhet. Det var Coach Pillow Tabby 18 -väska, liksom plötsligt kände jag mig inte så gammal längre.

Kudde tabby axelväska 18
via Coach

$ 395

Tränaren comeback

Jag har haft mitt öga på Coachs ständigt föränderliga sortiment under de senaste åren, liksom jag förstod att de var avsedda för ett comeback. Jag har sagt till vänner, till marknadsförbindelser, liksom jag har sagt det här på Purseblog. Från ett fantastiskt partnerskap med Champion, till släppet av Swinger Bag, såväl som den mjuka tabby som jag har upptäckt mig själv verkligen, fascinerad av varumärket igen. I kombination med sanningen att 90 -talet har ett stort ögonblick, särskilt bland modens yngsta shoppare, var stjärnorna avsedda att anpassa sig såväl som de har.

En bläddring av hashtaggen #Coachbag eller till och med #CoachPillowTabby ger oändliga resultat från unboxing -videor till kvinnor som visar upp sina tränare. Det verkar som att Gen Z på egen hand får tränare att inträffa igen. Jag gillar nostalgi i allt detta, eftersom jag själv var en busskvinna och känner en nostalgisk känsla av njutning för nästa generation av coach shoppare. Nu har jag bara en oro delegerad fråga … är jag lika gammal för en busskudde tabby 18? skojar bara. *Lägger omedelbart till vagnen*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post