Introduktion av Prada Corsaire Bag, en ny mångsidig måste

i samarbete med Prada. Corsaire Bag + Tricks finns att köpa på Prada.com.

Det är lätt att bygga starka föreningar mellan en designer och hennes mest populära bitar när de är så ikoniska för hennes varumärke. När många shoppare tänker på Prada tänker de på Saffiano -läder och Prada dubbelväska eller Prada Galleria. Men Pradas tillbehörsvärld sträcker sig långt bortom dessa väskor, och dess nyligen släppta Prada Corsaire -väska förtjänar uppmärksamheten från alla handväskor, inte bara Prada -älskare.

Prada -estetiken har förändrats under åren, precis som alla märken tenderar att, men Miuccia Prada säkerställer alltid att ”den moderna kvinnan” alltid beaktas. Den nya Prada Corsaire -väskan är vild men passar tydligt in i den idén om modernitet. Det finns något väldigt rått och lockande med den här väskan, och nu när jag har sett den personligen kan jag försäkra er att det är den typ av väska som din höstsamling behöver och min samling vill ha. Det finns inget bättre än att lägga till en väska som sticker ut men inte känns för trendig, och Corsaire -väskan passar räkningen. Det kommer att förstärka din höst- och vintergarderob, och det är tillräckligt med att du kommer att kunna använda den under många år framöver.

Prada Corsaire -väska i terrakotta+svart

Corsaire -väskan (som betyder “pirat” på engelska) upptäcktes först på hösten 2016. När du öppnar den spännfastade främre klaffen ser du den guldring-utmonterade fransningen som tittar igenom när väskan är helt stängd. Det här är en så snygg touch, men om det är för mycket för dig för daglig användning, kan du ta tillbaka utseendet genom att ta bort guldringningens fransning, som är fäst vid en läderrem. Interiören har en magnetisk snäpppåse som sitter under kanten och passar en iPhone 6+, och det är där jag satte min telefon. Därifrån hittar du de två huvudfacken, som är tankeväckande organiserade med en ficka i varje.

Prada Corsaire -väska i svart

Den långa axelremmen gör att påsen kan transporteras korskroppar såväl som på axeln. Medan dimensionerna låter kompakt är väskan väl utformad för att möjliggöra massor av intern lagring. Baksidan av påsen erbjuder också en blixtlåsficka, så även för de blygsamma dimensionerna finns det en plats för allt du behöver vara separerad och lättillgänglig.

Ofta tycker jag att jag tänker väska är förutsägbara, men den här väskan är allt annat än. Jag älskar idén om höstrockar i nyanser av kamel och röd och grön parning med en av de många färgerna och materialkombinationerna i denna väska. Jag älskar sadelväskformen eftersom den alltid ger lite mer av en vardaglig känsla för en designerbit. Kalvläderet som utgör huvuddelen av påsen är smidig men ändå hållbar, och den övre klaffen är gjord av det eftertraktade Saffiano -läderet. Köp via Prada för 2 440 dollar.

Prada trick agenda i karamell+krita, i beonia rosa+svart, och i astral+svart

Naturligtvis kan du alltid förstärka denna redan framstående väska med en av säsongens coola Prada-trick. Jag befann mig dras till Prada Notebook -tricks som sågs som tillbehör till påsarna på banan. Tricks ser inte bara ut som anteckningsböcker, utan de har en liten anteckningsblock inuti som du kan använda om du är i en bindning och behöver lite papper att skriva på. Naturligtvis kommer du inte att kunna använda den för längre tankar och listor, såvida du inte har den minsta och mest skickliga skrivandet någonsin, men du kan använda sidorna för att notera saker, och det känns som en dold pärla för mig. Köp Astral Blue via Prada för $ 595 och Begonia Pink och Caramel via Prada för $ 480.

Prada Trick in Bronze+Palladium & Prada Trick Amber Bird

Ett annat tillbehör för säsongen är dessa coola Prada -nyckel tricks, som du kan lägga till i din väska eller dina kläder. Banan visade att tricks ihop med rockar och väskor, men jag är inte säker på att jag är tillräckligt cool för att dra av tricket på mina kläder. Jag är dock nere med att bära den på min väska, och jag älskar den lilla fågeln och musen. Köp via Prada för $ 310.

Medan jag fortfarande älskar Galleria och dubbelväskan lika mycket som nästa tjej, är det dags att inse att Prada erbjuder så mycket mer, och Corsaire är ett perfekt exempel. Den här väskan är en framstående, en uppmärksamhet och nästa väska jag vill lägga till i min garderob som skiljer sig från de vanliga misstänkta; Är det inte vad en väl avrundad handväsksamling behöver?

Handla alla nyanlända på Prada.com

Prada Corsaire -väska i Terracotta+Black & Prada Corsaire Bag in Military Green

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post